Лудогорец претърпя поражение от ЦСКА-София с 1:2 у дома на

...
Лудогорец претърпя поражение от ЦСКА-София с 1:2 у дома на
Коментари Харесай

ЦСКА с човек по-малко за първи път в историята победи Лудогорец


Лудогорец претърпя проваляне от ЦСКА-София с 1:2 вкъщи на "Лудогорец Арена" в дуел от 15-и кръг на Първа професионална лига.

През първото полувреме двата тима не съумяха да си вкарат гол и всичко по-интересно в срещата се случи през вторите 45 минути.

В началото на мача ЦСКА пропусна да излезе напред в резултата в 7-ата минута, когато Станислав Манолев изведе Тиаго Родригес на чиста позиция, само че португалецът стреля неопределено около вратата. Върджил Мисиджан пък направи непростителен пропуск за Лудогорец 10 минути преди почивката, само че малко след началото на второто полувреме разградчани поведоха в резултата с гол на Густаво Кампаняро, който получи добър пас от Марселиньо и прати топката неспасяемо в мрежата на "червените". ЦСКА изравни девет минути по-късно - след центриране на Тиаго Родригес отляво Фернандо Каранга се извиси над всички и с глава разпечата вратата на домакините. Каранга обаче остави съотборниците си с човек по-малко на терена, откакто получи втори жълт картон в 67-ата минута.

Наставникът на "армейците" Стамен Белчев реагира, като пусна Кевин Меркадо на мястото на Густаво Кулма. Меркадо се отблагодари за доверието, като незабавно след влизането си игра даде преднина на ЦСКА за повторно в срещата с изстрел от 20 метра. Пет минути преди края на постоянното време "червените" претендираха за дузпа за нарушаване против Меркадо, само че съдията реши, че Сисиньо е играл чисто в обстановката. В оставащите минути даже и с човек повече Лудогорец не съумя да заплаши противниковата врата и в последна сметка напусна терена надвит. ЦСКА за първи път в историята победи Лудогорец и постави завършек на превъзходството на разградчани в мачовете посред им. Шампионът на България пък прекъсна серия от 18 мача без загуба. Лудогорец остава на върха в класирането, само че към този момент има единствено две точки повече от ЦСКА-София. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР