Лудогорец претърпя катастрофална загуба в Дания. Българският шампион отстъпи с

...
Лудогорец претърпя катастрофална загуба в Дания. Българският шампион отстъпи с
Коментари Харесай

Лудогорец претърпя ужасяващ срам! Нордселанд нокаутира орлите със 7:1

Лудогорец претърпя пагубна загуба в Дания. Българският първенец отстъпи с 1:7 от Нордселанд в мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Това е най-тежката загуба за " орлите " в Европа, а срещата през днешния ден се трансформира в същински призрачен сън за тях.
 Снимка 636724
Източник:

Головете валяха един след различен, а възпитаниците на Ивайло Петев по този начин и не успяваха да създадат нищо, нито да противодействат на храбрите домакини. Още във 2-ата минута отсъдиха дузпа за Нордселанд откакто Секо игра с ръка в наказателното поле. Маркус Ингвартсен бе прецизен от бялата точка за 1:0.
 Снимка 636722
Източник:

В 7-ата минута " орлите " също получиха право на дузпа откакто грешникът Секо бе повален от противник и съдията беше безапелационен - 11-метров углавен удар, който бе осъществен от Вердон.
 Нордселанд - Лудогорец, 7:1, (Развой на срещата по минути) онлайн
Нордселанд - Лудогорец, 7:1, (Развой на срещата по минути)

Шампионите бяха безпомощни

Радостта на Лудогорец обаче бе прекомерно къса. В 11-ата Падт не съумя да овладее добре върната към него топка и я подари на дебнещия в непосредствена непосредственост Осман, който се възползва чудесно и вкара за 2:1.
 Снимка 636728
Източник:

В 31-ата минута след осъществяване на корнер, Йепе Тверсов скочи най-високо, засече с глава и насочи топката към далечния ъгъл, а Падт още веднъж не съумя да се намеси за 3:1.

Само две минути по-късно, Маркус Ингвартсен откри с прекрасен пас Бенямин Нигрен, който стреля бързо в средата на мрежата, оставайки вратаря беззащитен и правейки резултата 4:1.

През втората част резултатът набъбна още в интерес на домакините. В 68-ата минута кошмарът за първенците закупи все по-застрашителни размери. Осман навлезе в наказателното поле, като оправи остро подаване, а Сон легна на шпагат и за негово злощастие отклони топката в личната си врата за 5:1.
 Снимка 636726
Източник:

В 74-ата минута Бенямин Нигрен овладя по елегентен метод положително подаване от страна на Мартин Фрезе и закова неспасяемо топката в десния ъгъл с удар от ръба на наказателното поле.В 86-ата минута Расмусен се възползва от нова неточност на " орлите " и направи срама за Лудогорец още по-голям.
 Снимка 636723
Източник:

Така Лудогорец ще би трябвало да продължи присъединяване си в шампионата и към този момент е на 3-ото място с 3 точки след успеха на старта. В идващия мач, българският отбор гостува на Фенербахче. Нордселанд е втори след безапелационната победа през днешния ден.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР