Лудогорец представи пред медиите последното си ново попълнение – полският

...
Лудогорец представи пред медиите последното си ново попълнение – полският
Коментари Харесай

Новият халф на Лудогорец Пьотровски: Дошъл съм за Шампионската лига

Лудогорец показа пред медиите последното си ново попълнение – полският халф Якуб Пьотровски. „ Избрах Лудогорец поради желанието ми да играя в евротурнирите. Това е стъпка напред за мен. Целта пред всички е Шампионската лига. Искаме в групите, както и купата на България “, стартира 24-годишният футболист.

„ Моята другарка приказва с дамата на Яцек Гoралски, който е играл в Разград. Знам доста неща за Лудогорец. Само хубави неща съм чувал за тима “, продължи той. „ Аз съм халф, който играе бокс-то-бокс. Силен съм и в отбрана, и в офанзива, ще дам всичко от себе си да оказа помощ на тима “, добави той. „ Направил съм цялостна подготовка с Фортуна Дюселдорф и съм подготвен за игра. Защо избрах номер 6? Моите обичани футболисти бяха Лампард и Джерард, които играеха с номер 8. Той е ангажиран, само че номер 6 беше свободен и взех него “, добави Пьотровски.

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци също разяснява прехвърлянето. „ От много време желаеме Якуб. Той Има опит, въпреки и на 24 години. Ще ни помогне да реализираме огромната си цел – Шампионската лига “, разяснява румънецът.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР