Лудогорец представи официално най-новото си попълнение – Аслак фон Витри,

...
Лудогорец представи официално най-новото си попълнение – Аслак фон Витри,
Коментари Харесай

Новият в Лудогорец наля масло в огъня: Не съм чувал за Левски

Лудогорец показа публично най-новото си попълнение – Аслак декор Витри, който дойде от АЗ Алкмаар. Спортният шеф Георги Караманджуков обичайно му връчи фланелка на разградчани и двамата позираха.

След това Фон Витри дава отговор на журналистическите въпроси. Той разяснява идния мач за Суперкупата против Левски и съобщи, че е подготвен да играе. Бекът призна, че не е чувал за столичния гранд, само че знае че е измежду топ тимовете през последните години.

„ Не съм бил досега в България. Всичко наподобява сносно и съм впечатлен от клуба и от страната, в която пристигнах “, стартира Аслак.

„ Не съм чувал за Левски, само че знам, че това е един от топ тимовете през последните години. Ако треньорът реши да ме употребява, аз съм на 100% подготвен. Може да разчита на мен “, продължи той.

„ Лудогорец е положително име за Европа, участник в груповата фаза на Лига Европа, три пъти в елиминационната фаза. Много пъти е печелил купата този клуб. С треньора имаме идентични упоритости да печелим.

„ Идвам от Швеция, където дербитата се играят пред 50 хиляди, тъй че 20-30 хиляди не са проблем “.

„ Не мога да сравня Лудогорец с АЗ Алкмаар, само че това е стъпка напред изключително поради присъединяване в Лига Европа. Вероятно има разлика в равнището на шампионатите “

„ Целта ми е да печеля купата и да играя в Европа. За мен е значимо да бъда по-добър футболист, да си развия кариерата и да направя идващите стъпки “.

„ Аз съм нападателен краен бранител. Обичам да съм в наказателното поле на съперника, да въвеждам голове и да давам асистенции “. Накрая новият в Лудогорец разяснява и противниците на „ орлите “ в групите на Лига Европа.

„ Големи клубове, положителни противници, само че у дома постоянно би трябвало да сме с настройката да печелим. Трябва да сме в топ форма, с цел да вземем точки от тях. Ще бъдат сигурно забавни мачове “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР