=Лудогорец представи новото си попълнение Матиас Тисера, а техническият директор

...
=Лудогорец представи новото си попълнение Матиас Тисера, а техническият директор
Коментари Харесай

Моци: Всички знаем, че когато Лудогорец иска някой футболист, рано или късно го получава

=Лудогорец показа новото си попълнение Матиас Тисера, а техническият шеф на " орлите " - Козмин Моци, показа детайлности по отношение на прехвърлянето на аржентинеца.

" Тисера мина медицински прегледи, всичко е наред. Нормално е да има потребност от акомодация, въпреки всичко има общо две тренировки с тима. Борбата за него бе тежка, той е доста добър нападател и има много предложения към него. Всички знаем, че когато Лудогорец желае някой футболист, рано или късно го получава.

Нормално е да търсим конкуренция в тима. Имаме много мачове и се нуждаем от доста футболисти. Тези 2-3 месеца ще играем през седмица, само че ние желаеме да играем през три дни, по тази причина имаме потребност от повече футболисти. Колкото по-голяма е конкуренцията, толкоз по-добре ще се оправя и тимът.

Ние постоянно сме спокойни, от 10 години сме на първото място. При нас няма напрежение, то е върху останалите. Вярно е, че през вчерашния ден тимът се оправи доста добре. Не приказвам единствено за резултата, а и като игра. Вкарахме 4 гола, можехме даже повече. Най-много ми хареса методът на игра и това, че всеки се бореше за всяка топка. Класата на нашите играчи е доста по-висока от тази в другите тимове. С битка за всяка топка се надявам, че най-после ще сме първенци ", съобщи Моци.
 Матиас Тисера: Решението да мина в Лудогорец го взех дружно с моята брачна половинка
Матиас Тисера: Решението да мина в Лудогорец го взех дружно с моята брачна половинка

" Идвам с задачата да оказа помощ на клуба да извърши своите цели "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР