Лудогорец поздрави лекаря на клуба д-р Валентин Великов. Валентин Великов

...
Лудогорец поздрави лекаря на клуба д-р Валентин Великов. Валентин Великов
Коментари Харесай

Лудогорец поздрави един от големите си герои

Лудогорец поздрави лекаря на клуба доктор Валентин Великов. Валентин Великов е приключил медицинския университет в София през 2002 година През 2009 година завършва специализацията си по спортна медицина в столичната болница "Проф. доктор Димитър Шойлев ". Великов има сериозна професионална визитка. Освен в Лудогорец е бил доктор на представителния народен тим на България, както и на Левски. В чужбина е работил в кипърските АЕЛ и Омония, както и в хърватския доминант Динамо Загреб.

На гала в Истанбул клубният доктор на Лудогорец доктор Валентин Великов получи премията на президента на УЕФА персонално от Александър Чеферин. Великов бе почетен с влиятелното отличие преди днешното изтегляне на жребия за груповата фаза на Шампионската лига поради присъединяване си в спасяването на живота на датския национал Кристиан Ериксен по време на мача с Финландия от Евро 2020 на 12 юни.

Д-р Великов, който бе част от медицинските длъжностни лица на дуела, е отличен в компанията на сътрудника си Йенс Клайнефелд, на локалните медицински представители Могенс Кройтцфелд, Фредерик Фленстед, Андерс Боесен и Педер Ерсгорд, членовете на щаба на датския народен тим Мортен Скьолдагер и Мортен Боесен, както и капитана на отбора Симон Кяер, впечатлил футболния свят с бързата си реакция по време на случая.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР