Лудогорец постигна трети успех в Турция след заслужено 3:1 над

...
Лудогорец постигна трети успех в Турция след заслужено 3:1 над
Коментари Харесай

Лудогорец с нова победа в Турция, надви чехи с 3:1

Лудогорец реализира трети триумф в Турция след справедливо 3:1 над Сигма Олмоуц. Родният първенец превъзхождаше чехите през всички 90 минути, а най-деен на терена бе Бърнард Текпетей. Ганаецът се отличи с гол и асистенция, насочи и няколко рискови удара към вратата на противника. За отбора на Георги Дерменджиев това бе трети дуел, в който възпитаниците му бележат 3 попадения след 3:0 над Олимпия Любляна и 3:1 над първенеца на Полша Раков. В събота е и последната контрола зад граница, противник в който е чешкият Млада Болеслав. 

Двубоят стартира с предимство на " орлите ", които пробваха да се настанят трайно в половината на противника. Първият удар пристигна преди да са минали 120 секунди, само че бе уловен безпроблемно от вратаря на чехите. 

В 9-ата минута Бърнард Текпетей откри резултата с прекрасен удар от отдалеченост. Преднината на родния първенец се резервира по-малко от 10 минути, когато Юлиш изравни. Нападателят на Сигма довкара на втора греда центриране от ъглов удар.

В 32-ата минута продължителна офанзива на чехите мина през Брайте, който продължи към Сингате, само че ударът му попадна право

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР