Лудогорец постигна пълен обрат през второто полувреме и победи с

...
Лудогорец постигна пълен обрат през второто полувреме и победи с
Коментари Харесай

"Лудогорец" се поизпоти, но надви "Септември" и отново е на върха

" Лудогорец " реализира цялостен поврат през второто полувреме и победи с 4:1 " Септември ", с което първенците си върнаха първото място в генералното класиране на Първа лига. Разградчаните са с актив от 32 точки и водят с една пред " Левски ", както и три пред третия ЦСКА.

" Септември " се държеше равностойно на " Лудогорец " през първото полувреме и даже стигна до гол в седмата минута, когато Крис Гади подаде в наказателното поле към Асен Чандъров и той изпрати топката във вратата на разградчаните със страховит шут от воле. Софиянците даже пропуснаха да повишат на 2:0 след половин час игра, откакто Александру Бенга не съумя да уцели вратата от комфортна позиция. " Лудогорец " сътвори първото си състояние в 43-та минута, когато Вандерсон пропусна да се разпише от към 11 метра с шут над напречната греда.

С втората си голова обстановка обаче първенците изравниха. Якуб Швиерчок се появи в игра на почивката на мястото на своя съотечественик Яцек Гуралски и единствено секунди след началото на втората част вкара за 1:1. В идващите минути " Лудогорец " натисна " Септември ", само че столичаните стояха проведено в отбрана и лимитираха ситуациите за гол до далечни удари. Един от тях съвсем влезе във вратата на домакините след шут на Марселиньо в 70-та минута, само че топката мина около страничната греда.

" Септември " се пропука в 74-та минута. Натанаел подаде към Клаудиу Кешерю в наказателното поле и той отклони топката в мрежата на Янко Георгиев за 2:1 в интерес на първенците.

След втория гол футболистите на " Септември " се разконцентрираха тотално и " Лудогорец " продължи да вкарва. Точен за 3:1 бе още веднъж Клаудиу Кешерю в 78-та минута, а Вандерсон оформи крайния резултат в 89-та с еднакъв гол на този, който вкара на " Левски " предния кръг.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР