Лудогорец постигна класическа победа с 3:0 над ЦСКА в дербито

...
Лудогорец постигна класическа победа с 3:0 над ЦСКА в дербито
Коментари Харесай

Лудогорец с класика в дербито срещу ЦСКА

Лудогорец реализира класическа победа с 3:0 над ЦСКА в дербито от V кръг на efbet Лига. На " Хювефарма Арена " в Разград Руан Круз (8) откри за домакините, които удвоиха след автогол на Сейни Санянг (33). Бившият състезател на " алените " Кирил Десподов (52) от дузпа оформи крайното 3:0 за първенеца. Капитанът на " зелените " асистира за първите 2 гола. 
Лудогорец доигра мача с 10 души, откакто миналият неотдавна от Левски шведски защитник  Ноа Сонко Сундберг (73) бе изпъден с пряк червен картон за удар с лакът в главата на Дюкенс Назон.
Густаво Бусато избави вратата си след удари на Иван Йорданов (3) и Бърнард Текпетей (7), само че бразилецът Руан Круз (8) го продупчи с глава след центриране от фаул на Кирил Десподов. Пак капитанът на " орлите " подаде от свободен удар на Аслак декор Витри, който стреля от отдалеченост и след рикошет в Сейни Санянг (33) стана 2:0. В 50-ата минута лудогорци имаха искания за дузпа за игра с ръка на Иван Турицов след центриране на Аслак декор Витри към Руан Круз. Реферът Никола Попов преразгледа обстановката с ВАР и отсъди дузпа. Десподов невъзмутимо наказа някогашния си отбор за 3:0 и направи подигравателни жестове към вратаря на " алените ". Иван Йорданов (90+3) стреля в гредата над Бусато.
В идващия кръг отборът на Ивайло Петев гостува на Черно море, само че преди този момент в четвъртък посреща Астана (Каз) в предварителния кръг на Лига Европа след загуба с 1:2 в Казахстан. ЦСКА ще гостува на Ботев във Враца. 
" Искахме да се простим на нашите почитатели. Направихме слаб мач в Астана. 3:0 против тим като ЦСКА не е малко. Лудогорец всеки мач би трябвало да демонстрира това лице. За жал Квадво Дуа се контузи. Ако беше играл с Олимпия, щяхме да продължим. Ако играем по този метод, съм сигурен, че ще победим Астана. Работим за възобновяване на Серджио Падт и Доминик Янков ", разяснява Петев.
" Категорично надиграхме ЦСКА. Радостно е, че вкарахме 3 гола. Можеше и повече. Не играхме както би трябвало против Астана. Не съм индивидът, който би трябвало да разяснява ЦСКА. Нямат положителни резултати под управлението на Ел Маестро. Добър треньор, само че просто би трябвало да му се даде време. Ел Маестро ми показа, че ще се радва да ме види в някой мощен тим в чужбина. Какво по-хубаво, че идващият ни конкурент ще е Аякс, в случай че преодолеем Астана. Има съществени диалози за моето бъдеще. Още си желая прехвърлянето ", съобщи Десподов.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР