Лудогорец постигна измъчена победа над Розова долина и продължава напред

...
Лудогорец постигна измъчена победа над Розова долина и продължава напред
Коментари Харесай

Лудогорец се поизмъчи, но победи Розова долина и продължава напред за Купата на България

Лудогорец реализира измъчена победа над Розова котловина и продължава напред за Купата на България. Първото попадение в конфликта означи Димитър Илиев в 60-та минута, а Рик Джонатан се разписа в 91-та минута. " Орлите " бяха улеснени в края на първата част, откакто Венцислав Иванов получи втори жълт и респективно червен картон.

Първа опция за Лудогорец бе в първите минути на срещата. Доминик Янков насочи удар, който в началото рикошира в бранител, а по-късно стражът на Розова котловина отклони топката в корнер.

В 20-та минута мощен изстрел от отдалеченост на Текпетей, само че вратарят на домакините се намеси качествено и мазета в ъглов удар. Последва и удар на Игор Тиаго, който обаче мина около вратата.
 Снимка 595627
Източник:

В средата на втората част играчите на Розова котловина проведоха първа по-сериозна офанзива в мача, когато центриране към вратата на Слуга можеше да го затрудни и да се трансформира в попадение.

Червен картон бе показан на Венцислав Иванов малко преди края на първото полувреме. Футболистът на домакините фаулира противник в устрема си да му отнеме топката. Съдията счете, че е имало несъразмерна неучтивост и в профил нападателя от игра. Това определно ще усложни срещата за скромния тим от Казанлък.
 Снимка 595628
Източник:

Страхотно избавяне на Димитър Иванов! Най-активният в състава на гостите Текпетей овладя подаване от Сисиньо и насочи топовен изстрел, но Иванов предотврати гол във вратата си.

С оглед на играта досега " орлите " закономерно излязоха напред в резултата в 60-та минута. Димитър Илиев се оказа най-съобразителен в наказателното поле на домакините, когато след безредие, топката попадна в краката му и той от непосредствена непосредственост не сгреши. Домакините имаха искания за засада, само че те не бяха задоволени.
 Снимка 595625
Източник:

Бърнард Текптей продължи с непрестанните си нападения и в 70-та минута нацели десния непряк дирек. Натиска на гостите продължи и малко по-късно Димитър Иванов парира удар, който бе доста близо да се озове във вратата му.

Лудогорец осъществя за повторно в добавеното време. Игор Тиаго се устреми напред, навлезе в наказателното поле и с точно подаване откри Рик Джонатан и той означи на празна врата, с цел да оформи крайния резултат.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР