Лудогорец постигна гръмка победа с 4:1 над Арда Кърджали, като

...
Лудогорец постигна гръмка победа с 4:1 над Арда Кърджали, като
Коментари Харесай

Лудогорец срази Арда в мач със страхотни попадения


Лудогорец реализира гръмка победа с 4:1 над Арда Кърджали, като срещата бе белязана от някои страхотни попадения за наслаждение на дребното фенове под мразовитото небе на „ Лудогорец Арена “.

Джордан Икоко откри рано резултата със заблуждаващ изстрел от крилото. Иван Караджов очакваше крилото да центрира от неуместния ъгъл, само че крачката напред го подведе и откри мрежата му.

След това гол на Пиеро Сотириу едвам не бе анулиран за засада на Икоко, само че обзор с ВАР откри, че обстановката е постоянна и голът остана.

Спас Делев пък обра овациите с осъществяването си от дъгата с неуместния ляв крайник. Той накара топката да направи забавна парабола, с цел да преодолее Серджо Пад.



Радостта на нападателя обаче изтрая единствено няколко минути, тъй като Сотириу вкара втората си попадение в мача малко преди края на полувремето.

След паузата Славко Матич направи две промени още на почивката, само че Кирил Десподов шокира отбора му с гол непосредствено от пряк-свободен удар, въпреки че топката бе сложена съвсем на аут-линията току отвън наказателното поле.

Преди това бе анулирана дузпа за игра с ръка на Давид Кики, защото бранителят направи всичко допустимо, с цел да избегне контакта и приближи компактно ръката до тялото си при центрирането на Икоко.

По-късно Мавис Чибота също се разписа още веднъж след асистенция на Икоко, само че попадението бе анулирано заради засада в построяването на офанзивата.

В последна сметка Лудогорец завоюва срещата с 4:1 и към този момент има 10 точки задатък пред ЦСКА на върха, въпреки и с два мача повече от „ армейците “.

Арда пък влезе в серия от 3 мача без триумф, само че за в този момент остава с действителен късмет за класиране в топ 6, макар негативната си голова разлика.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР