Лудогорец посреща шампиона на Израел Апоел (Беер Шава) в опит

...
Лудогорец посреща шампиона на Израел Апоел (Беер Шава) в опит
Коментари Харесай

"Лудогорец" излиза в преследване на най-големия си обрат в евротурнирите

" Лудогорец " посреща първенеца на Израел " Апоел " (Беер Шава) в опит да запази упоритостите си за трето влизане в групите на Шампионската лига. Българският отличник е изправен до стената след загубата с 0:2 през предходната седмица.

Разградчани в никакъв случай не са отпадали след проваляне като посетител в първи мач от елиминационен конфликт в европейските клубни шампионати. Но и не са успявали да се измъкнат от толкоз сложна обстановка.

В двата случая, в които трябваше да наваксва повече от един гол пасив в реванша - против " Базел " и " Валенсия " през сезон 2013/2014, " Лудогорец " отпадна надлежно в плейофите за Шампионската лига и осминафиналите на Лига Европа.



Георги Дерменджиев и неговите ученици обаче са уверени, че този път противникът е надалеч по-преодолим, а възможностите за място в идната фаза - изцяло действителни.

" Ще ви дам образец - знаете мача със " Звезда " (миналата година). Тук беше 2:2, в Белград поведоха с 1:0, стигна се до продължения и най-после ние продължихме сполучливо. Това е футболът ", сподели Дерменджиев на конференцията преди дуела.

" Вярно е, че резултатът е отрицателен за нас. Направихме много сериозен разбор на играта и би трябвало в действителност да променим нещо, с цел да имаме краен триумф ", добави треньорът на разградчани, чийто пост беше подложен под въпрос в последните две седмици.


© LAP.bg

На въпроса какво би трябвало да се промени, с цел да има триумф тимът му, той отговори: " Тази смяна би трябвало да бъде въз основата на разбора, който сме създали. " По думите му футболистите знаят каква е цената на мача и мотивацията им е пределна.

Bad omen for #Ludogorets in the #UCL: Bulgarian teams have overturned 2-goal first-leg deficits just 3 out of 18 times
— mshumanov (@shumansko) 1 август 2017 година

" Има заплаха мотивацията да бъде на такова равнище, че да има раздразнителност най-малко при започване на дуела, само че в последна сметка мисля, че рутината, която имаме в интернационалните мачове, ще си окаже въздействие ", сподели още Дерменджиев.

Той ще може да разчита на всичките си съществени играчи. Проблемите с травми имат са единствено Сисиньо и Джоди Лукоки. Бразилският краен защитник към този момент е възобновил отборни тренировки, до момента в който холандското крило до последно ще бъде под въпрос за дуела.

" Лудогорец " в никакъв случай не е отпадал в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. В трите случая, в които стигна до тази фаза, отборът от Разград елиминираше сръбски тим - " Партизан " през 2013 година (2:1, 1:0) и 2014 година (0:0, 2:2) и " Цървена звезда " през 2016 година (2:2, 4:2 сл. пр.).

UPCOMING: Ludogorets - Hapoel Be'er Sheva, Champions league - third qualifying round, 02 August#ludogoretspic.twitter.com/NUE2qwkZU8
— PFC Ludogorets 1945 (@Ludogorets1945) 1 август 2017 година

" Апоел " не беше достигал до третия кръг до предходната година. Израелците съумяха да го преодолеят от първия опит след 0:0 и 1:0 против " Олимпиакос ", а по-късно даже бяха покрай влизане в групите на Шампионската лига, само че отпаднаха трагично от " Селтик " с общ резултат 4:5.

" Реваншът ще бъде напълно друг. Всичко може да се слъчи. Затова би трябвало да запазим централизация през целия мач ", съобщи треньорът на " Апоел " Барак Бахар.

Двубоят на стадион " Лудогорец сцена " стартира в 21.30 ч. и ще бъде излъчен директно по " Диема спорт ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР