Лудогорец посреща Пирин в двубой от 13-ия кръг на efbet

...
Лудогорец посреща Пирин в двубой от 13-ия кръг на efbet
Коментари Харесай

Посраменият Лудогорец ще търси разгром срещу Пирин

Лудогорец посреща Пирин в дуел от 13-ия кръг на efbet Лига. Мачът е с начален час 20:15 на стадион " Хювефарма Арена " в Разград.
 Пирин със съществени кадрови проблеми преди визитата на Лудогорец
Пирин със съществени кадрови проблеми преди визитата на Лудогорец

Иво Тренчев ще би трябвало да опитва

Домакините влизат в срещата като шести в класирането с актив от 20 точки след 10 изиграни срещи. Шампионите се показват много нерешително в последно време в шампионата, макар че са в серия от пет следващи мача без загуба. В предишния кръг те съумяха да се наложат с 1:0 като посетители на Левски, а преди този момент направиха 1:1 с летящия от старта на сезона Локо (Пд).



Иначе мачът с Пирин идва в много противен миг за " орлите ". По-рано през седмицата те записаха антирекорд в клубната си история, откакто позволиха загуба с 1:7 в гостуването си на Нордселанд в Лигата на конференциите. След срама в Дания последваха оставките на цялото клубно управление и спортно-техническия щаб. Така през днешния ден разградчани излизат за наложителна победа, с която да се отърсят най-малко малко от европейския потрес, който изживяха.
 Привърженици на Лудогорец оповестиха протест
Привърженици на Лудогорец оповестиха протест

След множеството оставки в клуба

Пирин от своя страна е 13-ти в класирането и стартира да напипва верния темп. След неубедителния старт, който им донесе седем загуби в осем мача, " орлетата " направиха серия от три следващи победи и едно тъждество. Така в последните си четири срещи благоевградчани са без загуба. Към момента тимът има 11 точки и при един добър резултат през днешния ден ще избягат още повече от последните места.

Интересното е, че Пирин се усеща много удобно, когато играе на " Хювефарма Арена ". В последните си три гостувания отборът няма загуба. Миналия сезона победиха Лудогорец с 1:0, а през сезон 2021/2022 реализираха популярната си победа с 5:3 като посетител. Предстои да забележим дали през днешния ден още веднъж ще могат да шокират първенците и да задълбочат рецесията им.

Главен арбитър на срещата ще бъде Владимир Вълков.
 Лудогорец усъвършенства антирекорд на Велбъжд
Лудогорец усъвършенства антирекорд на Велбъжд

Участието на разградчани ще се окаже паметно
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР