Лудогорец посреща Хебър в първи полуфинален сблъсък от турнира за

...
Лудогорец посреща Хебър в първи полуфинален сблъсък от турнира за
Коментари Харесай

Лудогорец ще търси комфортен аванс в първия полуфинал с Хебър за Купата

Лудогорец посреща Хебър в първи полуфинален конфликт от шампионата за Купата на България по футбол. Двубоят на стадион „ Хювефарма Арена “ в Разград е през днешния ден, 24 април, от 18:45 часа.


Носителите на трофея изтеглиха допустимо най-благоприятния чоп за последните четири в конкуренцията, откакто заобиколиха ЦСКА и Ботев Пд. Двата тима се изправиха един против различен през миналия уикенд, като разградчани стигнаха до типичен триумф с 3:0 в Пазарджик, записвайки 13-а поредна победа за състезание. Тимът на Георги Дерменджиев може да има двоен мотив за наслада тази седмица, в случай че първо съумее да направи реванша с Хебър протоколен, а по-късно вдигне 13-а поредна шампионска купа на страната с победа над новака Крумовград.

Срещу себе си Дерменджиев и компания ще имат подъл противник в лицето на Хебър, който не съумя да се опълчи на първенците в генералната подготовка за мачовете за Купата и не се намира в по никакъв начин добра моментна форма. Пазарджиклии приключиха постоянния сезон в Първа лига на 13-та позиция с 30 точки, като ще се борят за своето оцеляване. Възпитаниците на Любослав Пенев са с една победа в последните си пет срещи от шампионата, като изгубиха останалите четири. Въпреки това те не са тим за подценяване, откакто по-рано в шампионата отстраниха не какъв да е, а носителят на трофея за 2022 година Левски.

Реваншът на стадион „ Георги Бенковски “ в Пазарджик ще се изиграе в четвъртък, 2 май, от 18:45 часа. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР