Лудогорец посреща Бетис в предпоследния си мач от група С

...
Лудогорец посреща Бетис в предпоследния си мач от група С
Коментари Харесай

Лудогорец посреща Бетис на Хювефарма Арена

Лудогорец посреща Бетис в предпоследния си мач от група С на шампионата Лига Европа. Срещата на стадион „ Хювефарма Арена “ в Разград е през днешния ден, 27 октомври, от 19.45 часа. Българският първенец влиза в конфликта с испанците на втора позиция в групата с актив от седем точки, откакто надигра Рома и ХИК Хелзинки вкъщи, направи тъждество във Финландия и загуби от Бетис с 2:3 в Севиля.

„ Зелените “ си подсигуряваха място в Европа следващата година. Разградчани са на три точки пред третия Рома и на три от лидера Бетис. Българският представител е в серия от четири следващи победи във всички шампионати, в които позволи единствено един гол от ЦСКА при триумфа с 2:1 в Разград. Тимът няма да може да разчита на Доминик Янков за срещата с Бетис, а Кирил Десподов е под въпрос. Останалите футболисти са на линия за значимия мач.

„ Трябва да повторим хубавите неща, които направихме, и би трябвало да се подобрим в нещата, в които не сме толкоз положителни. Ние въпреки всичко играем против класни противници и би трябвало да се приспособяваме към техния метод на игра. Специално в отбрана би трябвало да сме фокусирани, съсредоточени и спокойни. Трябва да сме покрай съперника. Трябва да сме нападателни в офанзива и в междинната част от терена. Това е футбол и не може да се прави в 90 минути от мача. Винаги разгадавам на най-хубавите, които са сега. Няма да бъде по-различно на утрешния мач ", разяснява през вчерашния ден старши треньорът на разградчани Анте Шимунджа.

" Ще се опитаме да създадем най-хубавия тим, който ще бъде доста нападателен и атакуващ. Ние сме упорит тим. Знаем против кого ще се надигнем на следващия ден. Ако имаме късмет, ще го грабнем с две ръце. От първия мач сме споделили, че против който и където и да играем, имаме цел да победим. Това ни е задачата за утрешния мач ", съобщи още Анте Шимунджа.

Лудогорец приключва присъединяване си в груповата фаза на втория по мощ евротурнир с посещение на Рома на „ Олимпико “ на 3 ноември. След дуела с Бетис тимът на Шимунджа ще играе мач от българското състезание против новака Септември София.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

 
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР