Лудогорец посече ЦСКА-София в дългото добавено време на мача от

...
Лудогорец посече ЦСКА-София в дългото добавено време на мача от
Коментари Харесай

Грозен край и срамни сцени в последния мач на Армията. Лудогорец би ЦСКА-София

" Лудогорец " посече ЦСКА-София в дългото добавено време на мача от 20-ия кръг на Първа лига, финален за годината - 1:0 с попадение на Спас Делев. 

А последният мач на стадион " Българска войска " в този му тип приключи срамно и неприемливо - гостите бяха замеряни с всевъзможни предмети при насладата си след попадението, като асистент треньорът Здравко Здравков бе уцелен и трябваше да му се оказва здравна помощ. 

След това " орлите " бяха изпратени с хвърлени седалки и камъни. Добавеното време бе близо половин час.

Поредният спор сред непримиримите противници предложи най-вече борба, в която гостите насочиха три удара във вратата (домакините - нито един), а головите им обстановки бяха малко по-чисти. 

ЦСКА-София не съумя да се сбогува със остарелия си стадион с победа и гол, само че по-тъжното е държанието на част от почитателите им, които нападнаха " лудогорци " от пистата.

Преди това ентусиастите на ЦСКА-София като че ли не желаеха мачът да приключи. Два пъти след почивката го прекъсваха с пиротехнически произведения - за първи първоначално второто полувреме, и още веднъж в края на срещата, когато течеше добавеното време.

Преди това те направиха хореография за похвалац. Първо, пред бранш Г се появи огромно изображение на възрастен мъж и момче, които четат вестник, в който написа в заглавие " ЦСКА стартира стадиона ".

След почивката пред " В " блестна фотография на величието Димитър Якимов - Магьосника. На дребен екран вървяха фрагменти от осъществявания на един от най-големите в историята на родния футбол.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР