Лудогорец понесе тежък удар след загубата от ФК ЦСКА 1948

...
Лудогорец понесе тежък удар след загубата от ФК ЦСКА 1948
Коментари Харесай

Сериозни проблеми в Лудогорец преди Лига Европа и ЦСКА

Лудогорец понесе тежък удар след загубата от ФК ЦСКА 1948 с 0:2 в Бистрица.

Разградчани окапаха съществено преди основните конфликти с Цървена звезда и ЦСКА.

Старши треньорът на орлите Станислав Генчев няма да може да разчита на половин дузина играчи за дуелите в четвъртък в Белград и в понеделник на " Хювефарма Арена ".

С травми терена в Бистрица прибързано напуснаха десният бек Сисиньо и крилото Бърнард Текпетей. Прогнозите за фланговия футболист не бяха оптимистични след дуела с ЦСКА 1948, като се заприказва за проблем със страничната връзка, което може да го извади от строя за значителен интервал от време.

Ситуацията с бразилеца също е под сериозна въпросителна и не е ясно дали ще може да се оправи за четвъртък за визитата в групите на Лига Европа. Той стана извънредно значим състезател, защото може да работи както като десен, по този начин и като ляв защитник. Ясно е, че Антон Недялков е отвън строя до началото на зимната подготовка след интервенцията на глезена, която му бе направена в Португалия.
 Сисиньо най-хубав през октомври, Чибота и Мазику на косъм от наградата
Сисиньо най-хубав през октомври, Чибота и Мазику на косъм от наградата

Жестока конкуренция в челната тройка

Централният защитник Жосуе Са също се възвръща от контузия и съвсем несъмнено няма да бъде разполагаем за двата мача. Това прави ребуса в защита още по-сложен, най-много за дуела против ЦСКА, защото Оливие Вердон ще бъде осъден поради аления картон в Бистрица. Националът на Бенин пък виси с картони и в Лига Европа.

Най-сериозни шансове да се оправят до четвъртък имат Кирил Десподов и Алекс Сантана. Родният национал, който не бе в групата за мача с ЦСКА 1948, съвсем несъмнено ще стартира титуляр на " Райко Матич ", до момента в който за Сантана ще се взема решение в часовете преди срещата.

Единствената добра вест за Станислав Генчев е връщането в групата на Каули Оливейра. Бразилецът обаче няма по какъв начин да играе против Цървена звезда, защото е без картотека в Лига Европа, само че пък може да бъде употребен в мача против ЦСКА идния понеделник, макар че надали ще може да играе 90 минути. Така обстановката с играчите преди двата основни за ориста на Генчев мача е много притеснителна, написа " Тема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР