Лудогорец почти се разбра с Левски за Ноа Сонко Сундберг.

...
Лудогорец почти се разбра с Левски за Ноа Сонко Сундберг.
Коментари Харесай

Сините и орлите се пазарят за Сонко Сундберг

Лудогорец съвсем се разбра с Левски за Ноа Сонко Сундберг. " Орлите " ще платят над 1 млн. лева на " сините " за главния си бранител. Това ще стане, в случай че отстраняват Олимпия Любляна, което ще подсигури евромачове на първенците до Коледа.
Първата среща от II прелиминарен кръг на ШЛ сред българския и словенския отличник е в сряда и в случай че разградчани реализиран добър резултат, ще упорстват договорката сред двата клуба да стане до дни.
Лудогорец е предложил 500 000 евро за бранителя, до момента в който Левски желае 1,2 млн. Ако българският първенец в профил Олимпия, ще си подсигурява най-малко присъединяване в групи в Лигата на конференциите, което носи и доходи от 5-6 млн. евро. Именно поради това е толкоз значим и първият конфликт против словенците за прехвърлянето на Сундберг. При добър резултат офертата на разградчани ще скочи на 800-900 хиляди евро и съвсем несъмнено Левски ще я одобри.
" Сините " не желаят да се разделят с най-хубавия си защитник, само че договорът му със софиянци изтича в края на сезона и той отхвърля да го възобнови. Поради тази причина управлението на Левски е склонно да го продаде, с цел да не го изпусне след няколко месеца без пари.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР