Лудогорец победи ЦСКА 1948 за втори път в рамките на

...
Лудогорец победи ЦСКА 1948 за втори път в рамките на
Коментари Харесай

За втори път тази седмица Лудогорец победи ЦСКА 1948

Лудогорец победи ЦСКА 1948 за повторно в границите на няколко дни и още веднъж поведе в класирането на родното състезание. По-рано през седмицата двата отбора играха четвъртфинал за Купата, приключил с триумф на " орлите ", които през днешния ден надиграха столичния отбор с 2:0.

Така разградчани отново са първи в подреждането с 51 точки - колкото има и втория Черно море, а също така футболистите на Георги Дерменджиев са и с мач по-малко. А той още веднъж ще бъде против днешния противник.

23-годишният Петър Маринов дебютира като титулярен вратар за ЦСКА 1948 в елита на родния футбол, като в последна сметка на два пъти трябваше да вади топката от мрежата си.

Аксел декор Витри вкара с глава за 1:0 пет минути преди края на първото полувреме. Резултатът можеше да е различен, в случай че в 33-ата минута гостите не бяха създали поредност от пропуски в границите на броени секунди.

И вторият гол бе с глава, откакто през второто полувреме Тодор Неделев центрира от ъглов удар, а Якуб Пьотровски се разписа за следващ път през сезона. Полякът засече топката с глава и я прати в далечния ъгъл на Маринов за 2:0.

ЦСКА 1948 е шести с 37 точки в актива си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР