Лудогорец победи с 3:1 Верея в мач от петия кръг

...
Лудогорец победи с 3:1 Верея в мач от петия кръг
Коментари Харесай

"Лудогорец" спечели първия мач след ерата "Дерменджиев"

" Лудогорец " победи с 3:1 " Верея " в мач от петия кръг на Първа лига. Шампионите се отърсиха от отсвобождаването на треньора Георги Дерменджиев и завоюваха още в първия си мач след напускането му.

Клаудиу Кешеру даде задатък на разградчани с две попадения до 30-ата минута, само че малко преди паузата " Верея " понижи с тъкмо осъществяване на Георги Андонов. Ветеранът се разписа във втори следващ мач, откакто преди седмица вкара гол на " Левски ".

През втората част Анисе вкара доста хубав гол, пристигнал след удар от въздуха и страхотна асистенция на Кешеру, оформяйки крайното 3:1.

Временният треньор Петко Петков даде отмора единствено на Козмин Моци, като всички съществени футболисти излязоха на терена.

" Доволен съм от показаното от тима. Контролирахме мача от самото начало. Бяхме по-добри на терена и като притежаване на топката, и като основани положения пред противниковата врата. Вкарахме три гола и изпуснахме най-малко още 5-6 чисти положения. Поддържахме нашия жанр на игра с висока преса, не давахме опция да съперника да поеме въздух на терена. Направихме много хубави неща. Не желая да разясня треньорската промяна. Тази победа и заслуга на нашия екип, тя е и на Георги Дерменджиев ", сподели Петков.

 Кешеру поддържа контузените си другари - Владо Стоянов и бранителят на
© LAP.bg

Кешеру поддържа контузените си другари - Владо Стоянов и бранителят на " Черно море " Витиня.

След няколко дни разградчани се изправят против литовския " Судува " в мач от плейофите на Лига Европа.

Очаква се в понеделник да бъде показан новият треньор на отбора Димитър Димитров – Херо.

В ранния мач от съботната стратегия " Етър " взе първа победа за сезона, побеждавайки с 2:1 " Пирин ". Виолетовите се завърнаха на стадион " Ивайло " и взеха първи триумф на личния си стадион от 2012 година насам.

Резултатът във Велико Търново откри Бадара в 16-ата минута, само че Ничев изравни малко след началото на второто полувреме.

" Етър " беше по-добрия тим, само че пропиля доста преференциални положения. На няколко пъти капитанът Иван Стоянов излизаше на позиция, само че не съумя да се разпише.

Опитният нападател се реваншира асистирайки за победното попадение на Иван Петков в 74-ата минута.

След края на дуела младият треньор на виолетовите Станислав Генчев изрази мнение, че отборът му е посочил самочувствие и по тази причина е победил. Съперникът му Милен Радуканов пък беше сериозен.

" Срам ме е от играта ни през първото полувреме. " Етър " справедливо ни побед, откакто си вкараха ситуациите. В тим като нашия е мъчно да промениш манталитета на играчите ", разяснява Радуканов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР