Лудогорец победи с 2:0 черногорския Сутиеска (Никшич) в първи мач

...
Лудогорец победи с 2:0 черногорския Сутиеска (Никшич) в първи мач
Коментари Харесай

Лудогорец проби черногорския бетон в първия мач

" Лудогорец " победи с 2:0 черногорския " Сутиеска " (Никшич) в първи мач от откриващия квалификационен кръг в Шампионската лига. Реваншът е след седмица в Черна гора. Попаденията осъществиха Алекс Сантана и Матиас Тисера в края на срещата в Разград.

" Орлите " излязоха като любимци, само че преди почивката това не бе материализирано, въпреки и владеенето на топката да беше тотално в интерес на разградчани.

Лидерът в офанзивата на отбора Кирил Десподов остана на аварийна пейка и това се отрази на остротата и концепциите в офанзивата на българския отличник.

Първото чисто голово състояние за домакините се откри в 39-ата минута, когато Доминик Янков прати топката над гредата с удар от близко.

Натискът продължи и след почивката, намеси имаше вратарят на гостите Владо Гилен, в една обстановка предотвратил попадение.

https://www.clubz.bg/uploads/2022/07/Лудогорец орлица лято 2022 Българска телеграфна агенция.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 800 " height= " 533 " />

" Лудогорец " поведе в 74-ата минута. Каули Оливейра центрира от ъглов удар, Антон Недялков отклони топката с глава, тя се отби в тялото на върналия се в отбрана български нападател на гостите Юлиян Ненов и след двоен рикошет изненада вратаря Владо Гилен. Преди топката да влезе във вратата с добавка на Алекс Сантана, имаше и рикошет в гредата.

В 91-ата минута " Лудогорец " удвои след хубава офанзива. Матиас Тисера получи отличен пас и удвои.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР