Лудогорец победи, но не успя да отстрани Малмьо. Разградчани се

...
Лудогорец победи, но не успя да отстрани Малмьо. Разградчани се
Коментари Харесай

Пирова победа над Малмьо, Лудогорец бе близо, но се размина с голямата си мечта!

Лудогорец победи, само че не съумя да в профил Малмьо. Разградчани се постановиха с 2:1 на " Хювефарма сцена " в Разград, само че след загубата с 0:2 в първия мач, отпаднаха.

Така отборът на Валдас Дамбраускас си обезпечи място в групите на Лига Европа, до момента в който шведите ще се подвизават в групите на Шампионска лига.

" Орлите " поведоха рано в мача посредством Недялков, а малко по-късно попадение на Малмьо не бе зачетено от ВАР. В края на полувремето гостите изравниха и направиха задачата на Лудогорец много по-сложна.

В началото на второто полувреме, домакините още веднъж поведоха, този път от дузпа, осъществена от Сотириу, само че повече попадения на паднаха. Лудогорец се нуждаеше единствено от още един гол, с цел да прати мача в продължения.
 Лудогорец - Малмьо, Сотириу е прецизен от дузпа! онлайн
Лудогорец - Малмьо, Сотириу е прецизен от дузпа!

Драма в Разград

Срещата стартира равностойно. В 10-ата минута разградчани съумяха да открият. Кирил Десподов извърши корнер за Лудогорец, Недялков засече, само че не съумя в началото да играе добре с нея, бранителят си настройки и не сгреши с десния крайник. След подозрения за игра с ръка на Недялков, ВАР удостовери попадението.
 Снимка 544285
Източник:

Пет минути по-късно, Кристиянсен откри доста добре Сьорен Рикс, който овладя, Икоко не съумя да се намеси, играчът на шведите навлезе във вътрешността и със страховит удар в горния ляв ъгъл направи 1:1.

След намесата на ВАР обаче стана ясно, че е имало засада и попадението не бе зачетено. След изминаването на половин час игра Валдас Дамбраускас бе заставен да прави промяна откакто Каули се контузи, а на негово място се появи Доминик Янков.
 Снимка 544286
Източник:

Минути по-късно същата орис имаше и Йон дал Томасон, който трябваше да размени титулярния си вратар Йохан Далин с аварийния Исмаел Диавара, който направи формален дебют с екипа на Малмьо.
 Снимка 544283
Източник:

В 42-ата минута шведите съумяха да изравнят. Бирманчевич извърши от фаул от към 22 метра, топката рикошира в стената и влезе неспасяемо във вратата на Кахлина за 1:1.

През втората част разградчани направиха всичко по силите си, с цел да изпълнят заветната цел.
 Снимка 544282
Източник:

В 58-ата минута, Чолак игра с ръка в наказателното поле след корнер на разградчани. Съдията бързо прегледа обстановката и реши - дузпа в интерес на Лудогорец. Зад бялата точка застана Сотириу, който не сгреши за 2:1.
 Снимка 544281
Източник:

В 77-ата минута, Чибота центрира от фаул, Десподов бе на метри от голлинията, само че не съумя да засече и обезпечи най-малко продължение в мача.

До края на мача, Лудогорец опита напън, само че по този начин и не съумя да осъществя най-малко едно попадение.

Разградчани отпадат от шампионата с високо вдигнати глави откакто отстраниха гръцкия гранд Олимпиакос и се показаха почтено против Малмьо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР