Лудогорец победи Локомотив Пловдив с 4:0 в осминафинален мач за

...
Лудогорец победи Локомотив Пловдив с 4:0 в осминафинален мач за
Коментари Харесай

Лудогорец продължава към 1/4-финалите за Купата на България след успех над Локомотив Пловдив

Лудогорец победи Локомотив Пловдив с 4:0 в осминафинален мач за Купата на България. Кайо Видал, Рик Джонатан, Руан Секо и Матиас Тисера бяха точни за спечелилите.

Шампионът на България наложи домашен напън и поведе в резултата в 11-ата минута. Бърнард Текпетей и Кайо Видал се отскубнаха зад тила на противниковата защита. Ганаецът подаде към своя съотборник, който се разписа в опразнената врата.



Второто полувреме стартира по нежелателен метод за гостите на стадион " Хювефарма сцена " в Разград. Хорхе Сегура бе изпъден след втори жълт картон за нарушени против Квадво Дуа.

Възпитаниците на Георги Дерменджиев се възползваха от численото си преимущество на терена и усилиха преднината си. Рик Джонатан насочи компактен шут отвън наказателното поле за 2:0.

Резервата Руан Секо направи задатъка типичен пет минути, откакто се появи в игра. Нападателят замени двойно подаване с Квадво Дуа, с цел да се озове самичък в наказателното поле, преди да шутира.

В добавеното време домакините съумяха още веднъж да се разпишат. Появилият се от аварийна пейка Матиас Тисера засече от придвижване подаване в наказателното поле на Сон.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР