Лудогорец победи ирландския Шамрок Роувърс с 3:0 в първи мач

...
Лудогорец победи ирландския Шамрок Роувърс с 3:0 в първи мач
Коментари Харесай

Лудогорец удари ирландци с 3:0 и е все по-близо до третия предварителен кръг за Шампионската лига

Лудогорец победи ирландския Шамрок Роувърс с 3:0 в първи мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

Родният отличник ще играе с хърватския гранд Динамо Загреб или македонския Шкупи в идната фаза, в случай че в профил настоящия си противник.

Разградани поведоха с 1:0 в 25-ата минута. Сисиньо подаде към Каули Оливейра, който центрира в наказателното поле на Шамрок, където Шон Хор изпусна Пиерос Сотириу и той с глава от близко прати топката под напречната греда и във вратата на Алън Манус. Лудогорец поведе с 2:0 в 35-ата минута с втория гол на Пиерос Сотириу в мача. Алекс Сантана пусна диагонален пас към Сисиньо, който продължи към Каули, а той центрира в наказателното поле на Шамрок. Бърнард Текпетей замахна да стреля, само че не уцели топката. Тя стигна до Рик Джонатан, който стреля, само че Лий Грейс съумя да избие от голлинията. След това Пиерос Сотириу нямаше кой да го спре да вкара своя втори гол в мача, пращайки от близко топката във вратата на Алън Манус. 

Лудогорец вкара трети гол в четвъртата минута на добавеното време на мача. Сисиньо пресече едно подаване, след което подаде към Кирил Десподов, който центрира в наказателното поле на Шамрок. Спас Делев овладя топката на гърди и бе самичък против Алън Манус, само че вратарят на ирландците съумя да избави удара му. След това топката попадна в Игор Тиаго, който си настройки топката и не пропусна да я прати във вратата на Шамрок за 3:0.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР