Лудогорец победи Хебър с 3:1 в мач от 24-ия кръг

...
Лудогорец победи Хебър с 3:1 в мач от 24-ия кръг
Коментари Харесай

Спас Делев бе героят за Лудогорец при успеха над Хебър

Лудогорец победи Хебър с 3:1 в мач от 24-ия кръг на Първа лига. Спас Делев бе прецизен на два пъти за първенците, а Игор Тиаго също се разписа. Арсенио Валпоорт означи попадението за пазарджиклии.

Kапитанът на " орлите " Антон Недялков, отпадна от стартовия състав, заради травма по време на загрявката.

В 10-ата минута попадение на Игор Тиаго бе анулирано поради засада на Кирил Десподов.

Спас Делев откри резултата в 22-рата минута. Нападателят бе оставен непокрит в наказателното поле и с компактен удар направи резултата 1:0. Кирил Десподов имаше добра опция да удвои задатъка на отбора си, само че стреля в дясната греда.

Домакините възобновиха равенството в самия завършек на полувремето. Лорен Маружин изведе Арсенио Валпоорт самичък против вратаря. Нидерландецът преодоля Сержио Пад с изстрел в близкия ъгъл.

След почиквата възпитаниците на Ивайло Петев си върнаха преднината на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик. Спас Делев засече с глава центриране в наказателното поле на Дани Групер.

В добавеното време гол на Нонато не бе зачетен заради засада. Игор Тиаго оформи крайния резултат в последната минута при контраофанзива, в която всички играчи на домакините бяха в противниковото поле.

Лудогорец остава на втората позиция в класирането с актив от 56 пункта, единствено на точка зад водача ЦСКА, който е с мач по-малко. Хебър се намира на предпоследното 15-о място в подреждането с 16 точки.

В различен турнирен мач, игран по-рано през днешния ден, с 3:1.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР