Лудогорец отпадна от Шампионската лига, след загуба с 1:2 от

...
Лудогорец отпадна от Шампионската лига, след загуба с 1:2 от
Коментари Харесай

„Лудогорец“ отпадна от квалификациите за груповата фаза на Шампионската лига след загуба в Любляна

 Efbet Article Horizontal 1180X300
" Лудогорец " отпадна от Шампионската лига, след загуба с 1:2 от " Олимпия " (Любляна) в мач-реванш от втория прелиминарен кръг в шампионата. Българският отбор напуща конкуренцията с общ резултат 2:3. Съставът, воден от Ивайло Петев, рухна в самия завършек на мача в Любляна, макар че в по-големи интервали от срещата действаше по-добре.

Кирил Десподов изведе " Лудогорец " напред в 15-ата минута, само че Тими Елшник изравни единствено три по-късно. Отново Елшник, който се беше разписал и в Разград преди шест дни, вкара във втората минута на добавеното време, с цел да прати " Олимпия " в третия кръг в шампионата.

Победното попадение за словенците падна след интервал на груби неточности в отбраната на " Лудогорец ". От 83-ата минута българският отбор игра с човек по-малко поради червен картон на десния защитник Сон. Испанецът изпусна нервите си и удари с глава състезател на " Олимпия ".

" Лудогорец " нямаше и шанс, откакто Кирил Десподов удари греда преди края на постоянното време, а в продължението вратарят на " Олимпия " се регистрира с основно избавяне. За похлупак в десетата минута на добавеното време Десподов пропусна и дузпа.

След отпадането от Шампионската лига " Лудогорец " продължава в Лига Европа. Почти несъмнено противник там ще е " Астана ".

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР