Лудогорец отпадна още на старта на участието си в квалификациите

...
Лудогорец отпадна още на старта на участието си в квалификациите
Коментари Харесай

Лудогорец се прости с мечтите за Шампионската лига |

Лудогорец отпадна още на старта на присъединяване си в квалификациите за групите в Шампионската лига.

Българският първенец беше отхвърлен от датския Мидтиланд във втория квалификационен кръг, след загуба с 0:1 в Разград.

Лудогорец обаче ще продължи похода си в Европа в шампионата Лига Европа. Единственото попадение вкара в 78-ата минута Жуниор Брумадо след меле в наказателното поле на Ренан.

Разградчани обаче нямаха кой знае какви причини в мача и единствената им действителна опция беше неотсъдена дузпа поради игра с ръка на Паулиньо.

Българинът Божидар Краев стартира като титуляр за Мидтиланд и остана на терена до 65-ата минута. Той показа и мнението си за мача, като оценката му за Лудогорец не беше изключително ласкава.

" Тотална доминация в тяхната половина, мощ и мощност, заслужена победа за нашия тим. Според мен през днешния ден Лудогорец получи риалити чек, добър мач за нашия тим, висока преса, тотална доминация, пасове зад тила, удари и атрактивен футбол.

Ние сме млад тим, свежа сила, чувствам се доста добре, паснах на тима, плеймейкър, зад нападателя, оказах се точната част от пъзела.Трябва да бъдем максималисти и да гоним Шампионска лига, само че и групи в Лига Европа няма да е отчаяние ", разяснява след мача Краев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР