Лудогорец отново напира за звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев,

...
Лудогорец отново напира за звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев,
Коментари Харесай

Лудогорец с опити да вземе Тодор Неделев

Лудогорец още веднъж напира за звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев, твърди “Тема Спорт”. За вероятно прекосяване на национала в Разград се заприказва още през зимата.

Сега обаче първенците са възобновили своята атака, и то много интензивно. Наскоро е имало диалози сред двата клуба, като съгласно осведомени те към този момент са покрай сделка, а сумата се чака да е много висока за родните стандарти. Последната дума обаче ще има самият състезател, който на този стадий не е изключително въодушевен от опцията да поеме към Разград. И ще би трябвало да се положат много старания по отношение на убеждаването му. В последните дни хора, напиращи за подписа на Неделев, са били въз основата на Ботев в Коматево.

Ако договорката се реализира, към Пловдив може да тръгне централният бранител Георги Терзиев. Бразилецът Жоао Пауло, който е благосъстоятелност на “орлите”, ще остане в Коматево.

Преди 13 месеца Неделев подписа за три години с Ботев, само че Майнц 05 резервира 60% от правата му при идващ трансфер. Интерес към родния национал от чужбина не липсва. Той е мечтан от сръбския гранд Партизан и от този на Египет - Ал Ахли (Кайро).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР