Лудогорец осъществи поредния си силен трансфер от Бразилия. Договор с

...
Лудогорец осъществи поредния си силен трансфер от Бразилия. Договор с
Коментари Харесай

Официално: Лудогорец осъществи впечатляващ трансфер

Лудогорец реализира следващия си мощен трансфер от Бразилия. Договор с първенците подписа голмайсторът на локалната Серия " Б " Жозе Брандао Гонзалвес Жуниор. 23-годишният нападател, който е висок 1,84 см. и тежи 84 кг. идва от Атлетико (Гоянензе). С този отбор за 2018 година Жозе Брандао е изиграл 18 мача, отбелязал е 9 гола и е осъществил 3 асистенции.

Нападателят минава за един от огромните гении в бразилския футбол. За неговия автограф Лудогорец съумя да завоюва борбата с няколко латиноамерикански топ клуба, един от които бе Сантос.

Жозе Брандао е вторият нов футболист в Лудогорец за последната седмица. Миналия вторник с клуба контракт подписа южноафриканският отбранителен халф Мей Махлангу, играл запоследно в румънския Динамо (Букурещ). Двамата към този момент са в Разград и от вторник стартират тренировки с първия отбор.

Брандао и Махалангу ще бъдат показани публично пред почитателите на " Лудогорец Арена " в четвъртък директно преди реванша от плейофа на Лига Европа против Торпедо (Кутаиси).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР