Лудогорец осъществи крупен изходящ трансфер. Шампионите продадоха звездата на тима

...
Лудогорец осъществи крупен изходящ трансфер. Шампионите продадоха звездата на тима
Коментари Харесай

Лудогорец продаде Каули за 5 млн. и купи защитник за 600 000

Лудогорец реализира огромен произлязъл трансфер. Шампионите продадоха звездата на отбора Каули Оливейра на бразилския Баия за 2,5 млн. евро.

Сделката е отлична за българския клуб, защото си резервира и % от бъдеща продажба на играча. 
 
Освен това Лудогорец ще прибере стабилен бонус при положително показване на бразилеца. Двата тима са постигнали сделка Баия да заплати 5 % от трансферната сума взаимност на тимовете, в които е играл Каули досега. Това значи, че сумата по прехвърлянето може да набъбне до 6 млн. лв..
 
Каули дойде в Разград през януари 2020 година от немския Падерборн. С екипа на Лудогорец има 115 мача, в които е отбелязал 27 гола и е добавил 21 асистенции. През сегашния сезон има 7 попадения и 6 голови подавания в 29 срещи.

В Баия 27-годишният Каули още веднъж ще бъде съотборник със Сисиньо, който бе продаден от Лудогорец за 255 000 евро. Парите не са проблем за новия член на бразилската Серия “А ”, защото техен притежател е “Сити футбол Груп ”. 

Лудогорец се укрепи с нов състезател. Става въпрос за бранителя на Олимпиакос Гонсало Авила, оповестяват в Гърция.

Българският първенец ще заплати 600 хиляди евро за правата на 25-годишния десен защитник.

Всички елементи сред двата клуба са конкретизирани и съгласно информацията Гонсало Авила ще бъде показан като ново попълнение на Лудогорец през днешния ден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР