Лудогорец обяви привличането на защитника Ноа Сонко Сундберг от Левски.

...
Лудогорец обяви привличането на защитника Ноа Сонко Сундберг от Левски.
Коментари Харесай

"Лудогорец" привлече основен защитник на "Левски"

Лудогорец " разгласи привличането на бранителя Ноа Сонко Сундберг от " Левски ". В последната година и половина той беше един от главните играчи в защитата на сините.

Новината за трансферна на Сундберг стартира да се популяризира преди дни, когато шведът с гамбийски корени, се сбогува със съотборниците си в " Левски ".

Тогава се появи информация, че " Левски " го продава за 550 хиляди евро, което докара до неодобрение измежду почитателите, още повече, че месеци по-рано клубът отхвърли предложения за няколко милиона за Андриан Краев и Хосе Кордоба.

След потвърждаването на прехвърлянето на Сундберг, " Лудогорец " и " Левски " излязоха с идентични известия.

" Въпреки големия интерес и множеството запитвания за финансовите параметри по договорката, ПФК Лудогорец не може да разгласи трансферната сума за покупката на Сонко Сунберг заради точка за конфиденциалност в контракта. Тя обаче надвишава парите, тиражирани в средствата за всеобща информация ".

За " Левски " централният бранител изигра 53 мача във всички шампионати, в които вкара един гол.

" Познавам " Лудогорец " и съм наясно с опциите на тима. Надявам се сезонът да бъде мощен и отборът да се показа мощно и в България, и в евротурнирите, както през последните години ", разяснява футболистът.

Той е петият нов в Разград през лятото. Преди него бяха привлечени крайните бранители, както и двама нападатели - и.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР