Лудогорец не успя за трети път в историята си да

...
Лудогорец не успя за трети път в историята си да
Коментари Харесай

90 минути делят Лудогорец от групите на Лига Европа

Лудогорец не съумя за трети път в историята си да влезе в групите на Шампионската лига, само че е напът да попадне в тези на Лига Европа. Вече два пъти “орлите” стигаха до тази фаза на втория по мощ европейски клубен шампионат. Сега задачата им наподобява лесна. Съставът на Пауло Аутуори победи с 1:0 като посетител грузинския Торпедо (Кутаиси) и надали ще допусне изненада в реванша. Бразилският експерт обаче е врял и кипял във футбола и предизвести, че вероятно подценяване ще бъде пагубно. Съперникът не е от класата на разградчани, само че в обособени епизоди от първия мача сподели, че може да е рисков.

Лудогорец в никакъв случай не е отпадал в елиминации след победа на непознат терен в първия дуел. Това сигурно вдъхва убеденост на футболистите, които ще бъдат и задоволително свежи, откакто съвсем всички титуляри пропуснаха нулевото тъждество против Славия през уикенда. На вратата може да се завърне възобновеният от травма Ренан, само че по-вероятно е да пази още веднъж Хорхе Броун. Сисиньо, Козмин Моци, Антон Недялков и Натанаел ще са четиримата бранители, капитанът Светослав Дяков и Густаво Кампаняро ще си партнират в средата на терена, а Клаудиу Кешерю ще разчита на поддръжката на ударното трио Марселиньо, Вандерсон и Вирджил Мисиджан.

За Торпедо ляв бек ще е някогашният бранител на Ботев (Пловдив) Лазар Марин. Старши треньорът на гостите Кахабер Чкетиани изрази сдържан оптимизъм преди дуела, а на същото мнение е и капитанът Квахадзе. Според в него, в първия мач на отбора е липсвал шанс, само че в реванша всичко може да се случи.

Любопитното е, че Лудогорец даже има късмет да е лидер на група. “Орлите” имат коефициент 37.000 и са с обезпечено място във втора урна, където по-висок е коефициентът единствено на Спортинг (Лисабон). Ако обаче най-малко два тима всред Зенит, Олимпиакос, Базел и Бешикташ не стигнат до групите, Лудогорец ще е лидер на група.

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Броун; Сисиньо, Моци, Недялков, Натанаел; Дяков, Кампаняро; Мисиджан, Марселиньо, Вандерсон; Кешерю
Старши треньор: П. Аутуори
ТОРПЕДО К (4-1-4-1): Квахадзе; Гегечкори, Кобахидзе, Азатский, Л. Марин; Цинадзе; Долидзе, Кукинадзе, Хлинка, Кимадзе; Лачки
Старши треньор: К. Чкетиани

СЪДИЯ: М. Гестраниус (Финландия)
СТАДИОН: “Лудогорец Арена”
НАЧАЛО: 20:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР