Лудогорец не успя да победи МОЛ Види и се задоволи

...
Лудогорец не успя да победи МОЛ Види и се задоволи
Коментари Харесай

Лудогорец не успя да пречупи МОЛ Види

Лудогорец не съумя да победи МОЛ Види и се задоволи единствено с тъждество 0:0 в първия дуел от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.
 Силни противници чакат Лудогорец в третия кръг на Шампионска лига  Шеф в БФС: Битката за купата ще е сред Лудогорец и ЦСКА
Пред погледа на унгарския министър председател Виктор Орбан разградчани не стопираха да нападат цялостен мач, само че направиха доста пропуски и в последна сметка ще би трябвало да се поправят на реванша в Унгария след седмица.

Треньорът на гостите Марко Николич заложи на много отбранителна игра, която даде своя резултат. Отбраната на МОЛ Види успяваше в множеството случаи да стопира набезите на Лудогорец, а когато не успяваше, се намесваше вратаря Адам Ковачик.

Наставникът на " зелените " Пауло Аутуори пък разчита на състава от първия мач с Крусейдърс, който приключи с триумф със 7:0 за българския отбор.

В последна сметка Лудогорец не оправда упованията за елементарен и безапелационен триумф, а реваншът наподобява, че ще е с изключително огромен залог, имайки поради упоритостите на управлението да види тима за трети път в групите на Шампионска лига.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР