Лудогорец на практика се прости с надеждите си да елиминира

...
Лудогорец на практика се прости с надеждите си да елиминира
Коментари Харесай

Милан изнесе лекция на Лудогорец за 3:0

Лудогорец на процедура се елементарни с очакванията си да отстрани Милан в 1/16-финалите на Лига Европа. Италианският гранд победи с 3:0. По този метод воденият от Дженаро Гатузо отбор съвсем несъмнено ще отстрани родния първенец, на който би трябвало повече от знамение, с цел да продължи на 1/8-финалите.

Италианците стигнаха до триумфа с головете на Патрик Кутроне, Рикардо Родригес и Фабио Борини и на процедура подпечатаха прекосяването си в идната фаза.

Ключовият миг в борбата бе факт в 44-ата минута, когато Патрик Кутроне откри резултата. Младежкият национал на Италия се вклини сред Дяков и Пластун, с цел да накаже от близко безпомощния Ренан. Последва 0:2, което бе сътворено от Рикардо Родригес. Швейцарецът бе прецизен от дузпа, отсъдена за нарушаване на Моци против Кутроне. Точка на разногласието пък постави друга запаса - Фабио Борини, който от близко наказа към този момент така и така сломената защита на българския първенец.

Нужно е да отбележим, Лудогорец можеше да вкара мача в напълно друго русло, в случай че при резултат 0:1, Светослав Дяков не бе блъснал гредата, а пък малко преди него, Марселиньо не бе стрелял много едва в обсега на Донарума.

Лудогорец игра надалеч от познатото си равнище, като липсваха рисковите офанзиви. Проблемите пристигнаха от грешките в отбрана, от които Милан се възползва оптимално.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР