Лудогорец може да играе в групите на Лига Европа за

...
Лудогорец може да играе в групите на Лига Европа за
Коментари Харесай

"Лудогорец" ще играе за влизане в групите след нова разгромна победа

" Лудогорец " може да играе в групите на Лига Европа за трета поредна година, откакто стигна до плейофната фаза на шампионата. Българският първенец в профил без проблем ТНС от Уелс след втора победа, този път 4:0 като посетител. " Лудогорец " продължава напред с общ резултат 8:0.

Точни на стадиона в Рексъм, където се игра срещата бяха Якуб Шверчок, който се разписа два пъти, и Джоди Лукоки и Дан Битон по един път.

В последния кръг преди групите " Лудогорец " ще срещне словенския " Марибор ". Първият мач е след седмица.

След безапелационната победа в първия мач Стойчо Стоев направи осем промени в състава си. Единствено централният бранител Рафаел Форстър, Яцек Горалски и Джоди Лукоки резервираха местата си измежду титулярите.

Шанс за изява получиха аварийният вратар Ренан, Станислав Манолев, Драгош Григоре, както и капитанът Светослав Дяков, който играе по-рядко.

Домакините от Уелс не оказаха никаква опозиция на българския първенец, като срещата се игра на ниски обороти, наподобяваща повече на контрола. За 45 минути ТНС не насочи нито един удар към разградската врата, било то прецизен или неакуратен.

В края на първата част единствено за пет минути " Лудогорец " нанесе удар и вкара два гола, с което реши изхода от втората среща. В 36-ата минута Якуб Шверчок получи топката отляво, влезе в наказателното поле и с компактен удар в близкия ъгъл откри - 0:1.

Само пет по-късно падна и втори гол, който пристигна след неточност на домакините. Топката не беше изчистена и от към 12 метра Джоди Лукоки нямаше никакъв проблем да я прати за повторно в мрежата.

През второто полувреме обстановките пред двете порти бяха малко повече, откакто и ТНС погледна в офанзива. Домакините стигнаха до един прецизен удар, само че не затрудниха Ренан. В 77-ата минута " Лудогорец " вкара трети гол, който още веднъж беше дело на Шверчок. Полякът получи подаване от Вандерсон и вкара с глава от няколко метра.

До края на срещата остана време и за още един гол, вкаран от Дан Битон. ТНС също можеше да се разпише, само че попадение на домакините беше анулирано поради засада.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР