Лудогорец извърши решителна стъпка към преследването на 7-ата си поредна

...
Лудогорец извърши решителна стъпка към преследването на 7-ата си поредна
Коментари Харесай

Тактическата рокада зад успеха на Лудогорец на Герена

Лудогорец извърши решителна стъпка към преследването на 7-ата си поредна шампионска купа, побеждавайки Левски с 1:0 в София. Успехът от 29-ия кръг може и да пристигна след известна доза шанс - разградчани изпуснаха дузпа, а грешникът Клаудиу Кешеру се оправдава с рядко виждан гол непосредствено от ъглов удар - само че това не анулира обстоятелството, че "орлите " по-дейно търсеха цялостния комплект точки.

В своята задача те демонстрираха и нова игрова скица - старши треньорът Димитър Димитров-Херо заложи на 3-5-2, което даде безпределно повече независимост за деяние пред нормалните крайни бранители в лицето на Натанаел и Сисиньо. Включванията на бразилците сътвориха голям брой неприятности за защитата на "сините ".

Момчетата на Делио Роси не се показаха чак толкоз неприятно против първенеца, въпреки че нямаха кой знае какъв брой чисти обстановки. За тях загубата се явява четвърта подред за състезание - нещо, което не се е случвало на Левски дълги години. Разликата с третия все още Берое към този момент е 4 точки, по тази причина столичани незабавно се нуждаят от победи, с цел да не се окаже Купата единственият фронт, който не е лишен от смисъл.

Вижте повече във видеото от предаването "Обзор на кръга в Първа професионална лига " по телевизия DIEMA SPORT.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР