Лудогорец извади късмет и във II предварителен кръг в Шампионската

...
Лудогорец извади късмет и във II предварителен кръг в Шампионската
Коментари Харесай

Лудогорец пак извади късмет

Лудогорец извади шанс и във II прелиминарен кръг в Шампионската лига. При победа над първенеца на Черна гора Сутиеска в I кръг, " орлите " ще играят с по-добрия сред Шамрок Роувърс (Ирландия) и Хибърниънс (Малта). Разградчани още веднъж ще са домакини в първия дуел - на 19/20 юли, а реваншът е седмица по-късно - 26/27 юли.
Ако българският първенец преодолее противниците си, което се чака, си подсигурява присъединяване най-малко в групите на Лигата на конференциите.
Във II прелиминарен кръг в Лигата на конференциите трите български клуба ще срещнат балкански противници.
Вицешампионът ЦСКА извади привидно най-лек чоп и ще играе с носителя на Купата на Северна Македония - Македония Гьорче Петров, приключил другояче четвърти в шампионата на съседите. " Червените " са домакини в първата среща на 21 юли, а реваншът е на 28 юли в Скопие.
На същите дати носителят на купата Левски ще играе с гръцкия вицешампион ПАОК и също е хазаин в първия мач, а реваншът е на " Тумба " в Солун.
Бронзовият медалист Ботев Пд ще срещне третия в Кипър - АПОЕЛ (Никозия), в първия мач на " Васил Левски ", преди да върне визитата на Острова на Афродита.
Очаква се Комисията на шампионатите към УЕФА да смени семейството на ЦСКА или Ботев Пд, защото и двата тима са декларирали " Васил Левски " за мачовете си в Европа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР