Лудогорец изрази увереност, че ще играе в групите на Лига

...
Лудогорец изрази увереност, че ще играе в групите на Лига
Коментари Харесай

"Лудогорец" към феновете си: Няма да жалим сили да върнем усмивките ви

Лудогорец " изрази убеденост, че ще играе в групите на Лига Европа след ранното отпадане от Шампионската лига. Клубът разгласи, че по пътя към задачата ще разчита на последователите си.

Шампионите благодариха за поддръжката в дуела с " Ференцварош " в първия квалификационен кръг на конкуренцията. " Лудогорец " загуби два пъти - с 1:2 като посетител и с 2:3 вкъщи и ще продължи в квалификациите в Лига Европа.

" Ръководството, треньорите и футболистите на ПФК " Лудогорец " изричат своята признателност към вас, хилядите почитатели, които подкрепяхте отбора в реванша с " Ференцварош " в сряда. Отново бяхте зад тима от първата до последната минута и не спряхте да вярвате на момчетата ", стартира късото послание в уеб страницата на клуба.

" Нямаме подозрение, че с поддръжката на правилните ни последователи тимът има всички шансове още веднъж да влезе в групите на Лига Европа и да продължи радва почитателите на футбола в България. Както го е правил неведнъж. Няма да жалим сили, с цел да върнем усмивките на всички, които обичат " Лудогорец ", прибавят от клуба.

Шампионите ще играят с " Валур " от Исландия във втория квалификационен кръг в Лига Европа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР