Лудогорец изравни резултата срещу Берое - 1:1 на "Лудогорец Арена"

...
Лудогорец изравни резултата срещу Берое - 1:1 на "Лудогорец Арена"
Коментари Харесай

Дузпи решават спора Лудогорец - Берое, следете с Gong.bg

Лудогорец изравни резултата против Берое - 1:1 на "Лудогорец Арена " в мач от осминафиналите за Купата на България.

Берое поведе в резултата с гол на Камен Хаджиев в 24-та минута. Лудогорец изравни в 36-та минута след гол от дузпа на Густаво Кампаняро.

Двубоят от 19 часа може да гледате по GONG PLAY и DIEMA SPORT , както и да наблюдавате по Gong.bg .

Лудогорец сътвори първата заплаха в мача в 16-та минута, когато Лукас Саша центрира в наказателното поле на Берое, след което Жоао Паоло насочи рисков удар, само че Душан Перниш избави.

Страничният арбитър Станимир Илков подвигна доста противоречива засада в 20-та минута на Карлос Охене, който изскачаше самичък против Ренан.

Берое съумя да поведе в резултата в 24-та минута, когато Антон Карачанаков центрира от корнер в наказателното поле на Лудогорец, където Камен Хаджиев бе оставен непокрит и с глава изпрати топката във вратата на Ренан.

Пред Върджил Мисиджан се откри доста добра опция в наказателното поле на Берое в 26-та минута, само че ударът му не бе прецизен.

Камен Хаджиев фаулира Густаво Кампаняро в наказателното поле на Берое и съдията Георги Димитров свири дузпа за домакините в 34-та минута.

Лудогорец изравни резултата в 36-та минута, когато Густаво Кампаняро осъществя наказателния удар, който бе отсъден в интерес на разградчани.

В 39-та минута Жуниор Кишада пусна отличен извеждащ пас към Върджил Мисиджан, който излезе самичък против Душан Перниш, само че стреля неопределено в навън.

Берое можеше да означи втори гол в 42-та минута, когато Антон Карачанаков финтира Александър Василев, след което центрира остро в наказателното поле на Лудогорец, само че Мартин Райнов не съумя да засече в опразнената врата.

Лудогорец можеше да направи цялостен поврат в 49-та минута, когато Форстър пусна отличен извеждащ пас към Светослав Ковачев, който получи топката в наказателното поле на Берое и остана самичък против Душан Перниш, само че стреля настрана от левия дирек на вратата.

Пред Жоао Паоло се откри отлична опция в 57-та минута, само че ударът му бе избавен от Перниш. Четири минути по-късно Върджил Мисиджан насочи диагонален удар, само че неопределено в навън. В 64-та минута Абел Анисе стреля от дребен ъгъл, в навън.

Лудогорец направи нов сериозен пропуск в 80-та минута, когато Ковачев центрира в наказателното поле на Берое, където Кешеру стреля с глава, само че настрана от десния дирек на вратата на Душан Перниш.

Пред Серджиу Негруц се откри добра опция в 84-та минута. След центриране от корнер в наказателното поле на Лудогорец румънецът стреля с глава, само че неопределено в навън.

Една от най-спорните обстановки в срещата бе в 85-та минута в наказателното поле на Берое. Светослав Ковачев се опита да преодолее Павел Виданов в наказателното поле на Берое, само че топката се удари в ръката на бранителя, а съдията Георги Димитров не свири дузпа за Лудогорец, макар че имаше съображение да стори това.

Лудогорец провежда нова доста добра офанзива в 88-та минута, когато Абел Анисе подаде към Клаудиу Кешеру в наказателното поле на Берое, а румънецът стреля, само че Перниш избави и мазета в корнер.

Берое направи доста огромен пропуск в 89-та минута. Старозагорци проведоха контраофанзива. Антон Карачанаков напредна и стреля, само че неопределено в навън, а пред него имаше опция да потърси с подаване Педро Еуженио.

Няколко секунди по-късно Педро Еуженио показва положителни механически умения, след което стреля, само че Ренан избави.

Лудогорец можеше да означи надвит гол в 90-та минута. Абел Анисе извърши бързо фаул и подаде към Върджил Мисиджан в наказателното поле на Берое, а той стреля, само че Душан Перниш избави. Във втората минута на добавеното време на постоянните 90 минути Върджил Мисиджан центрира остро в наказателното поле на Берое, само че Клаудиу Кешеру не съумя да засече топката, защото Павел Виданов го изпревари и съумя да избие топката.

Върджил Мисиджан насочи рисков удар в 92-та минута, само че Душан Перниш избави. В 97-та минута Кешеру и Мисиджан направиха двойно подаване, след което холандецът бе изведен на съвършена позиция самичък против Перниш, само че стреля неопределено в навън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР