Лудогорец използва официалния си сайт, за да уведоми своите фенове

...
Лудогорец използва официалния си сайт, за да уведоми своите фенове
Коментари Харесай

Лудогорец припомни важни правила на своите фенове

Лудогорец употребява формалния си уебсайт, с цел да уведоми своите почитатели почитателите, които ще гледат онлайн мача от груповата фаза на Лига Европа против Истанбул Башакшехир в четвъртък (23 ноември) от 22,05 ч., че същия ден " Лудогорец Арена " отваря порти в 20,00 ч.

В момента се продават билети на клубната база в Разград. В деня на срещата ще работят касите на стадиона. Гишетата на браншове " А1 " и " В " отварят в 17,30 ч.

В деня на мача ПФК Лудогорец приканва последователите да дойдат на стадиона допустимо по-рано, с цел да се избегне закъснение в прекосяването на пропускателните пунктове и входовете. Клубът ще вземе всички нужни ограничения, с цел да няма скупчване по пътеките и спешните изходи на стадиона. Умоляваме присъстващите да съблюдават напътствията на полицията и стюардите. Пропусквателният режим на " Лудогорец Арена " става чрез турникети по входовете.

Клубът уведомява, че на " Лудогорец Арена " няма да бъдат допускани почитатели с продукти на други тимове, както и такива в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. Всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани.

 Злополучен за Лудогорец съдия с наряд за мача с Истанбул Башакшехир
Злополучен за Лудогорец съдия с наряд за мача с Истанбул Башакшехир

Реферът взимаше решенията в последния " европейски " мач на разградчани през предишния сезон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР