Лудогорец излиза у дома срещу Арда Кърджали в първи двубой

...
Лудогорец излиза у дома срещу Арда Кърджали в първи двубой
Коментари Харесай

Жокерът Вандерсон измъкна Лудогорец срещу 10 от Арда

Лудогорец излиза вкъщи против Арда Кърджали в първи дуел от 21-ия кръг на efbet Лига. Двубоят започва в 17:00 часа и ще може да го наблюдавате минута по минута с, както и в ефира на. Резултатът е 1:0. Дълбоко в добавеното време Вандерсон се разписа.

В 90-ата минута Александър Георгиев получи втори жълт картон и остави Арда с човек по-малко. Той си проработи два жълти картона в границите на към 5 минути.

Още в първите пет минути домакините от Лудогорец сътвориха напрежение пред вратата на противника, като удари на Доминик Янков в 3-ата и 4-ата минута приключиха със избавяне на вратаря и топка минала на сантиметри от вратата на Караджов. Между 10-ата и 20-ата минута Кирил Десподов на два пъти извърши директни свободни удари, както и един удар от игра, само че и при трите положения не падна гол, като Караджов сподели класа при две от осъществяванията, а при едното не беше прецизен.

В 23-ата минута Янков стреля към вратата на Караджов, само че Петков почисти в корнер, а след него гостите се оправиха със обстановката. Арда отговори с забавен удар на Делев към вратата на Илиев, само че вратарят мазета ослепително в корнер. След осъществяването не последва заплаха за вратаря на "орлите " в 27-ата минута на мача. В 36-ата минута още веднъж гостите сътвориха забавна обстановка пред вратата на Пламен Илиев. Алекс Петков отигра обстановката, само че топката не откри задачата след пас на Делев.

Тонислав Йорданов опитва мерника си минута по-късно, само че Илиев избави. Лудогорец отговори с опит на Десподов да се разпише, само че трима бранители предотвратиха заплахата. Отново той опита да изненада Илиев с диагонален удар, само че вратарят на първенците беше на равнище и улови кълбото. В 42-ата минута Спас Делев падна в наказателното поле, съдията Стоянов остави играта да продължи.

Деян Лозев застана на пътя на топката в 51-ата минута след удар на Каули Оливейра и топката излезе в корнер. След осъществяването не последва заплаха за Караджов. Три минути по-късно Ману прати топката в мрежата на Арда, само че беше в състояние на засада и гол нямаше.

В 62-ата минута на мача Спас Делев извърши чудесно директен свободен удар, само че Пламен Илиев мазета топката. Текпетей който влезе като промяна насочи рисков удар към Караджов в 75-ата минута, само че вратарят избави. Малко преди този момент Таравел прати кълбото настрана от вратата.

Арда остана с 10 души на терена, откакто Александър Георгиев получи втори жълт картон и остави тима си с 10 души.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР