Лудогорец излезе с позиция на официалния си сайт относно интервюто

...
Лудогорец излезе с позиция на официалния си сайт относно интервюто
Коментари Харесай

Лудогорец с официална позиция относно интервюто на Фабио Ешпиньо

Лудогорец излезе с позиция на формалния си уебсайт по отношение на изявлението на Фабио Ешпиньо в родината му Португалия, в което той приказва за интервала си в България. От клуба изясняват, че някогашният халф на " орлите " засяга проби за хидратация, а не манипулирани проби за допинг.

Разградчани споделят още, че като постоянен участник в евротурнирите, тимът е под непрекъснат мониторинг от УЕФА и прецизно се следи за използването на неразрешени субстанции.
 Предлагат Гаюс Макута на водещите клубове от efbet Лига
Предлагат Гаюс Макута на водещите клубове от efbet Лига

Вижте кои са те

Ето какво написаха от Лудогорец:

" По мотив тиражираното изявление с някогашния халф на Лудогорец Фабио Ешпиньо Ви осведомяваме, че смехотворните и преднамерени изказвания за манипулирани проби за допинг от български играчи се касае за неакуратен или съзнателно сбъркан превод. Играчът, който остави диря в тима с първото историческо присъединяване в групите на Шампионската лига, приказва в изявлението за проби за хидратация, които се вършат към този момент регулярно в много български клубове, а от по-отдавна в топ тимовете в Европа. Този вид проби се вършат постоянно преди подготовка и постоянно преди мач за да се откри степента на хидратираност на състезателите. На управлението на Клуба са известни случаи, в които играчи са опитвали да заблудят медицинския щаб, че са хидратирани, поставяйки вода в урината си и по този метод да избегнат санкции по вътрешен устав. В случая Ешпиньо в смехотворна форма разказва, че някои са наливали студена вода и са станали за смях пред доктора.

Интервюто на Ешпиньо е налично и всеки, който владее португалски и държи на обективната истина, може да го прочете в оригинал.

Съветваме медиите да прекратят тиражирането на искрено погрешна информация в противоположен случай Лудогорец ще предприеме незабавни дейности и ще потърси по правосъден ред отговорност от отговорните лица.

А другояче като постоянен участник в евротурнирите Лудогорец е под непрекъснат мониторинг от УЕФА и прецизен надзор за взимане на неразрешени субстанции ".
 Лудогорец и Каули реализираха съглашение
Лудогорец и Каули реализираха съглашение

Ето какво е то
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР