Лудогорец има шанс да си върне част от платената сума

...
Лудогорец има шанс да си върне част от платената сума
Коментари Харесай

Лудогорец печели 300 000 лева, ако Гуралски отиде на Мондиал 2018

Лудогорец има късмет да си върне част от платената сума за халфа - Яцек Гуралски. Това ще се случи, в случай че той попадне в националния отбор на Полша за идното международно състезание.

Това обаче ще е по-скоро разумно, тъй като селекционерът на " тайфа полска " Адам Навалка го викна за последните квалификации, въпреки и той да не записа игрови минути в тях. Именно при този треньор Гуралски записа дебют за родината си, само че тогава към момента носеше екипа на Ягелония.

Ако халфът, който към момента не си е спечелил титулярно място в състава на Лудогорец, отиде на международното, то ФИФА ще заплати сериозна отплата на " орлите ". За всеки ден, в който Гуралски е зает с националния отбор, в касата на първенците ще влизат към 5000 евро. За предходното международно международната централа даваше по 2000 евро, само че в този момент фондът за обезщетения е повишен два пъти и половина повече - на 160 млн. евро млн. за всички тимове. Гуралски ще е зает минимум 30 дни - две седмици лагер и най-малко още толкоз състезание, което ще донесе на Лудогорец към 150 000 евро или 300 000 лв..

За присъединяване на Клаудиу Кешеру, Козмин Моци и Андрей Препелица на Евро 2016, " орлите " взеха 550 000 евро, напомня " Меридиан Мач ".

 Кирил Домусчиев: Лудогорец ще се нуждае от спортно благополучие против Брага
Кирил Домусчиев: Лудогорец ще се нуждае от спортно благополучие против Брага

" Очаква ни тежък мач ", съобщи притежателят на " орлите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР