Лудогорец III (Разград) спечели гостуването си на Волов (Шумен) с

...
Лудогорец III (Разград) спечели гостуването си на Волов (Шумен) с
Коментари Харесай

Лудогорец III без проблеми в Шумен

Лудогорец III (Разград) завоюва гостуването си на Волов (Шумен) с 4:0. Двубоят е от 22-ия кръг на Североизточната Трета лига. Тон за следващия ефективен мач на селекцията на Захари Сираков даде капитана Димитър Иванов. Това се случи четвърт час след началото, когато Кристиян Иванов проби по фланга и даде прострелна топка, а Иванов я насочи в мрежата – 0:1. При този резултат противниците се отдръпнаха на отмора. Десетина минути след нея, Емил Кьосов беше спрян с нарушаване и Георги Караиванов удвои от дузпа. 

120 секунди по-късно голмайстора на групата Петър Кирев пропусна да осъществя пред празната врата. Той поправя мерника си в 69-ата минута след прострелно подаване отляво на Димитър Иванов за 0:3. Влезлият като запаса Марсел Ахмед вкара четвъртия гол след асистенция на Никола Тодоров в 72-ата минута.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР