Лудогорец II спечели с 3:1 контролната среща с Локомотив (Горна

...
Лудогорец II спечели с 3:1 контролната среща с Локомотив (Горна
Коментари Харесай

Дубълът на Лудогорец победи Локо ГО в контрола

Лудогорец II завоюва с 3:1 контролната среща с Локомотив (Горна Оряховица). Проверката се игра на един от терените в комплекса "Гнездо на орли ".

Момчетата на Тодор Живондов поведоха с 1:0 в 16-та минута. Голът означи Владислав Найденов. В 44-та минута роденият през 2004 година Йоан Йорданов удвои с първия си гол за Лудогорец II. Асистенцията бе на Хюсеин Келльовлуев. При този резултат пристигна краят на първото полувреме.

Състезавалият се за дубъла на първенците през есента Кристиян Райчев осъществя против досегашните си съотборници за 2:1 в 65-та минута. Крайното 3:1 оформи Валентин Цветанов в 80-та минута. Той се пребори за една противоречива топка, напредна и приключи с прекрасен удар. За Цветанов това също бе първо попадение с фланелката на Лудогорец II.

"Получи се добра контрола. Ние знаем мощните и слабите си страни. Очаквам от хората, които неотдавна се готвят с отбора, по-бързо да свикнат с новите условия и равнището във Втора лига " сподели след края на дуела старши треньорът Тодор Живондов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР