Лудогорец II спечели с 1:0 мача си с Витоша (Бистрица)

...
Лудогорец II спечели с 1:0 мача си с Витоша (Бистрица)
Коментари Харесай

Лудогорец II спечели с 1:0 мача с Витоша

Лудогорец II завоюва с 1:0 мача си с Витоша (Бистрица) от програмата на XV кръг в шампионата на Втора лига.

Срещата се игра на стадион „ Гнездо на орли “. За гениите на Шампионите като титуляри започнаха Педро Енрике, Жан Карничник и Иван Йорданов. След почивката на терена се появи и лекувалият травма Доминик Янков.

Двубоят стартира по най-хубавия метод за „ орлите “. В 4-та минута вратарят на гостите Борис Груев не се намеси по най-хубавия метод след удар на Петър Георгиев, а централният бранител Тихомир Димитров стигна първи до топката и я прати в мрежата за 1:0. В 8-та минута добра композиция сред Владислав Найденов и Велислав Минков приключи с шут на Петър Георгиев, само че Груев избави. В 26-та минута Иван Йорданов проби добре и откри Карничник, само че мощният удар на бранителя бе в обсега на стража на гостите и той се оправи. В края на полувремето на два пъти Витоша бе покрай изравняването след удари на Станислав Петров и Кристиян Димитров. Дамян Христов обаче се намеси несъмнено и не позволи попадение. 

След почивката головите обстановки пред двамата вратари бяха по-малко. Най-добрите се откриха пред Хюсеин Кельовлуев и влезлият като промяна Росен Иванов, надлежно в 76-та и 80-та минута. И двамата обаче стреляха над вратата.

За следващ път печелим вкъщи с 1:0, не съумяваме да затворим мача, само че се представяме добре. Имам забележки към играта ни в последната третина на терена, където ни липсва точният  извеждаш пас. В защита се справихме на равнище, като се изключи последните минути на първото полувреме, разяснява старши треньорът Тодор Живондов след последния съдийски сигнал.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР