Лудогорец II пречупи Монтана с 1:0 с гол в последната

...
Лудогорец II пречупи Монтана с 1:0 с гол в последната
Коментари Харесай

Дубълът на Лудогорец с Кешеру и Марин удари Монтана в края

Лудогорец II пречупи Монтана с 1:0 с гол в последната минута на постоянното време. Мачът от VI кръг на шампионата във Втора лига се игра на стадион " Гнездо на орли ". За дубъла на " орлите " в тази среща взеха присъединяване Ихинио Марин и Клаудиу Кешеру.

Първата добра обстановка в мача за момчетата на Тодор Живондов се откри в 13-та минута. Ихинио Марин нанесе рисков удар, само че вратарят на гостите Петър Петров избави. В 30-та минута шут на Кешеру мина край вратата на противника. Двата тима се отдръпнаха за отмора при нулево реми.

В 57-та минута влезлият като промяна Георги Чукалов обстрелва влатата на гостите, само че Петров още веднъж се оправи. В 63-та минута Монтана получи дузпа. Дамян Христов обаче се намеси уверено и избави удара на Йордан Йорданов от бялата точка. В 76-та минута Каудиу Кешеру стреля рисково, само че Петър Петров отрази удара му. В 90-та минута упоритостта на разградчани бе възнаградена, след каjо Хюсеин Кельовлуев приключи добре акция на домакините и прати топката в мрежата за крайното 1:0.

" Играхме дисциплинирано, само че можем доста повече, а през днешния ден не го показахме. Най-хубавото е, че взехме трите точки, макар че не се представихме добре, което е проява на воля и темперамент, съобщи старши треньорът Тодор Живондов след последния съдийски сигнал.
 Хебър обърна Спортист и излезе отпред във Втора лига
Хебър обърна Спортист и излезе отпред във Втора лига

" Зелените " надделяха " шоколадите " с 3:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР