Лудогорец II посреща Добруджа (Добрич) в мач от XIV кръг

...
Лудогорец II посреща Добруджа (Добрич) в мач от XIV кръг
Коментари Харесай

Дубълът на Лудогорец посреща Добруджа, допускат се само фенове със зелен сертификат

Лудогорец II посреща Добруджа (Добрич) в мач от XIV кръг на Втора Лига. Двубоят ще се изиграе на 23 октомври (събота), от 16:00 часа, на стадион " Гнездо на орли ".

Футболната среща ще се организира при съблюдаване на новите противоепидемични ограничения. В оборудването ще може да се влиза единствено с по този начин наречения зелен документ. Феновете би трябвало да удостоверят с годни документи, че са имунизирани против COVID-19, преболедували са го или разполагат с негативен резултат от направено проучване (PCR тест или бърз антигенен тест). Носенето на защитни маски за лице е наложително. Ако има последователи на Добруджа, те ще бъдат настанени в бранша за посетители.

Билети за мача може да бъдат закупени на контролно-пропускателния пункт на Академия Лудогорец. Билетите са с цена 3 лв., а продажбата започва в 14 часа.

Младите гении на клуба се показват на равнище в шампионата на Втора лига, като показват атрактивен и ефективен футбол. Както постоянно до момента те ще разчитат на поддръжката на своите почитатели.

Двубоят може да бъде проследен и в мач-центъра на уеб страницата на клуба. Там в действително време ще бъдат представяни най-интересните моменти от дуела.
 Фенове на Лудогорец се тестваха, с цел да получат
Фенове на Лудогорец се тестваха, с цел да получат " зелен документ "

Преди мача с Брага
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР