Лудогорец II изигра добър мач срещу Созопол, бе по-активният отбор

...
Лудогорец II изигра добър мач срещу Созопол, бе по-активният отбор
Коментари Харесай

Дубълът на Лудогорец завърши 1:1 със Созопол

Лудогорец II изигра добър мач против Созопол, бе по-активният тим и сътвори повече голови положения, само че пет минути преди края на постоянното време позволи гол за крайното 1:1 и не съумя да вземе трите точки. Мачът от VIII кръг на шампионата във Втора лига се игра на стадион " Гнездо на орли ".

Още в 4-та минута Цветослав Петров изненада от директен свободен удар вратаря на гостите Стамен Бояджиев с фалцов удар от дребен ъгъл. Стражът обаче съумя да почисти в корнер. В 6-та минута Тихомир Димитров засече от няколко метра с глава центриране от корнер, само че не откри очертанията на вратата. В 15-та минута шут от границата на наказателното поле насочи Хюсеин Кельовлуев, само че топката мина край задачата.  В 21-та минута Цветослав Петров и Петър Георгиев разиграха добре, а Георгиев стреля от към 15-16 метра, само че още веднъж отвън очертанията на вратата. В 42-та минута Хюсеин Кельовлуев нахлу в наказателното поле и стреля, само че Бояджиев избави. Първото полувреме приключи без голове.

Още в 47-та минута Цветослав Петров проби на скорост и изведе в отлична позиция Кельовлуев, бързакът обаче не откри добре топката. В 59-та минута стражът на Созопол се размина с една центрирана от ъглов удар топка, само че в настъпилата блъсканица малко не доближи на Велислав Минков да прати кълбото в мрежата. В 64-та минута " орлите " матираха защитата на гостите с отлична тройна композиция почнала от Цветослав Петров, минала през Владислав Найденов и приключена невъзмутимо от Хюсеин Кельовлуев. В 85-та минута бранителите в " зелено " подцениха една центрирана в наказателното поле топка и Венцислав Гюзелев с глава изравни.

Днес изиграхме добър мач, само че не успяхме да спечелим. Показахме недостатъци в единоборствата и битката за втора топка. Направихме и много пропуски. Жалко, че макар мощното показване имаме едвам четири точки от последните три мача, разяснява старши треньорът Тодор Живондов след края на срещата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР