Лудогорец играе с Шамрок роувърс в опит да направи втора

...
Лудогорец играе с Шамрок роувърс в опит да направи втора
Коментари Харесай

"Лудогорец" излиза в търсене на победа №40 в Европа

Лудогорец " играе с " Шамрок роувърс " в опит да направи втора сполучлива стъпка в Шампионската лига. Българският отличник е хазаин на срещата от втория квалификационен кръг в конкуренцията, като мачът е в 20.45 ч.

В Разград довечера " Лудогорец " ще търси своята победа №40 в Европа. След в предния кръг тимът e спечелил 21 мача в Шампионската лига и 18 в Лига Европа от общо 115 срещи.

Преодоляването на ирландския противник ще отвори вратите пред " Лудогорец " за присъединяване в Европа и през есента.

При краен триумф против " Шамрок роувърс ". Треньорът Анте Шимунджа обаче отхвърли да разисква тематиката, преди тимът да е постигнал задачата си.

" Има огромна разлика сред " Шамрок " и " Сутиеска " (съперникът, който " Лудогорец " към този момент преодоля). Играят в разнообразни системи. Много са нападателни вкъщи с доста играчи напред и трима откъм гърба. Те ротират доста в атакуващата част на играта. Ние би трябвало да се приспособяваме, само че също по този начин ще се опитаме да наложим нашия жанр на игра ", сподели Шимунджа.

" Знаем, че " Шамрок " е по средата на сезона, само че сме ги анализирали и знам тяхната тактика, когато играят вкъщи или като посетител. Те ще бъдат нападателни, приготвяме се за предизвикването и би трябвало да бъдем на високо равнище, с цел да се оправим ", съобщи словенският експерт.

" Първите мачове постоянно са по-тежки. Не може да съпоставяме със срещите, които бяха в подготовката. Имахме проблеми през предишния сезон против " Мура ". Сигурен съм, че мощният ни старт ще носи повече позитиви. Помните предходните футболисти, които играха тук четири-пет години и играха два пъти в групите на Шампионската лига. Млад състав сме, само че и доста амбициозни и даваме всичко от себе си. " Лудогорец " има капацитет с тези играчи и методът, по който играем, ще ни донесе триумфи ", сподели Кирил Десподов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР